God Jul!


Tour de Ski 2007/8

Oj, en dag för sent blev det, men så går det när man ligger lite sent ute med allting. En timme för sen var jag till julfirandet igår till exempel. Hur som helst, ser man ur skidperspektiv har inte julafton inträffat än! Tour de Ski måste väl ändå anses som skidfrälstas julafton! Bara några dagar kvar nu och man känner att pulsen stiger för varje minut!

I år har vi inga personer på plats men skulle det vara så att ni känner någon som är där så hör av er! Kanske är det någon som vill rapportera till Skidpepp med bilder eller lite text!

God Jul!!

PS. Emil Jönsson önskade sig både fred på jorden och att Petter Northug får spö i en spurt. Ni läsare fick bara möjligheten att välja en av dessa ting, just nu leder den senare önskningen. Kan det vara så att de norska läsarna hellre ser fred på jorden än Northug nedspurtad?

Etiketter: