Södergren sjuk (Charlotte Kalla också!)

zport.se rapporterar att Anders Södergren har blivit sjuk, igen. Till hemsidan berättar han:

”Jag var ju förkyld och var tvungen att stå över premiären i Bruksvallarna. Sedan tog förkylningen om igen och det har varit segt att komma igång. I Davos kändes det skapligt men då hade jag helt bedrövliga grejer under fötterna i stället.”

Zport ställer även frågan om han börjar bil lite knäckt av alla motgångarna:

”Nej, inte ännu i alla fall. Men om jag inte får åka till touren kommer jag att bli jäkligt less. Jag känner att formen har varit på uppåtgående. Jag har ju matchat mot de andra svenska åkarna och varit med bra. När allt funkar så vet jag att det kommer att räcka långt.”

Hinner Löken bli frisk innan Touren? Bör han åka? Vad säger panelen?

Uppdatering: Signaturen Sanna har lusläst Charlotte Kallas blogg och det är ingen trevlig läsning tyvärr:

”Jag kände redan efter tävlingarna i Rogla att luftrören inte var hundra. På resan hem infann det sig en olustig känsla att jag kanske höll på bli förkyld igen. Och mycket riktigt. När jag vaknade på tisdagsmorgonen var jag förkyld och hade lite feber.”

Lite längre ner i inlägget:

”Tour de Ski börjar trots allt inte i morgon. Nu behöver jag vila några dagar för att bli pigg och alert. Det gör jag utan att kommentarera min förkylning i media.”

Locket på med andra ord. Nu hoppas vi att lite julmys med familjen kan stärka Kalla och Södergren!