Skidpepptipset – 10/15 km i Rogla

Nu är det dags att tippa 10/15 km i Rogla, Slovenien! Det ska enligt programmet bli 10/15 km i klassisk stil med masstart men nu talas det om att det ska ändras till intervallstart istället p.g.a snöbrist. Än så länge finns det dock inget officiellt beslut på det. PM för hela helgen

Tipsstopp är på lördag kl 11.15 då herrarnas lopp börjar.

Tippa de tre på pallen, damer respektive herrar. 2 p för rätt åkare på rätt plats. 1 p för rätt åkare på fel plats. Startlistorna har inte släppts än men finns här när de dyker upp. Hittills kända uttagna åkare till Rogla finns i denna tråd.

Tippa de fem första både damer och herrar nedan, dock är det bara de tre främsta dvs pallen som räknas i tipset. Det går sedan att ändra tipsen fram till tipsstoppet. Alla nya tippare är välkomna, kolla bara så att det alias ni tänkt använda inte redan är upptaget, kolla alla tipparnas alias här

Använd samma namn/pseudonym och e-postadress som ni använt tidigare för att tippa! Vid problem – skriv en kommentar så löser vi det!


Se vad andra Skidpeppare har tippat hittills

Tipstråden för söndagens sprint i fristil finns här