Skidpepptipset – efter sprinten i Düsseldorf

Många hade med Maiken Caspersen Falla och vinnaren Kikkan Randall i sina tips. Den norska favoriten höll inte men väl amerikanskan! På herrsidan höll den ryska favoriten Petukhov men han slutade tvåa bakom Hattestad. Det blev flera kupongrensare!

Simon, Lelle och Helena lyckades bäst i denna tuffa omgång med 6 p. De två första satte Hattestad, Petukhov och Randall. Helena satte Randall + Mateeva och hade sen med Petukhov och Hattestad fast på fel platser. Bra tippat!!

Efter dem tog JanK, Jan och JanneA fem poäng sen var det ett gäng som tog fyra poäng. Hela dagens lista Bra gjort alla, nu väntar teamsprinten imorgon, glöm inte att tippa den! Det sker på det gamla sättet dvs genom att skriva kommentar.

Totalställningen just nu:

1. 51 p – Ankan
2. 50 p – Jan och tolsrav
4. 49 p – Gabriel
5. 48 p – Alexander
6. 46 p – Uttern och LMG
8. 45 p – Jossa, Helmer och Martin F

Hela totalställningen just nu