Ingen höjdare i Düssan

Smått bakis försökte jag hänga med i dagens tävlingar i Düsseldorf. Jag försov mig så klart och missade de första kvartarna. Det som slog mig i inledningen var att ännu en gång missade en hel del svenskar att ta sig vidare från kvalet. Vad är grejen med det? Har konkurrensen från utlandet ökat eller är det vi som segat ner oss?

När det väl var dags för kvartsfinaler osv kändes det svenska laget inte alls som om de var peppade och på hugget, eller var det bara jag som kände det?

Men två svenskar såg ändå starka ut och tog sig till final, Teodor Peterson och Hanna Brodin. Tyvärr blev det pannkaka för båda två, Teodor såg ju grym ut men blev av med en stav och Brodin hade inte turen med sig i början och fastnade efter ett fall…

På något sätt känns det som om ett varv är för lite för damerna! Det finns aldrig någon tid till att göra något spektakulärt, allt handlar nästan bara om vem som kan bränna av den bästa starten, och så ska det ju inte vara!

Däremot måste jag säga att det var ovanligt få incidenter för att vara Düsseldorf. Tidigare år har ju folk flugit som vantar hela tiden!

Vad tar vi med oss från idag? Jo, dels att Teddy fortsätter att visa hög spintklass, sjukt kul. Och Brodin ser ut att ha pricka in formen bra. Stort frågetecken på Ida Ingemarsdotter alltså, stackarn, vad händer?

Hanna Falk är ju också helt ur slag, men det var ju lite mer väntat.

Imorgon tror jag det blir pallplatser! Hörs då! /bloggar från mobilen!

Etiketter: