25 november 2011, av Oskar

Varför är FIS live-sida så kass?

Förr minns jag att FIS hade en bra och enkel liverapportering på nätet. Det var en sida som laddades om då och då. Nu sen några år tillbaka har man övergått till det smått föråldrade flash och gjort en ganska krånglig live-sida som inte fungerar alls på mobilen. Därför undrar jag, är det någon som känner till en annan sida som har samma data, men presenterar det på ett bättre sätt? Det vore gött.

9 kommentarer till ”Varför är FIS live-sida så kass?”

Jag håller med, den är fruktansvärt kass.

Inlagd: 2011-11-25, 10:08
Skriven av: Jon

Funkar bra för mig, förutom att när alla startat så försvinner tiden på åkare 1, i detta fall Randall. Hon blev 15 förresten

Inlagd: 2011-11-25, 10:12
Skriven av: JonasE

Jag tycker att sidan är helt okey när man vant sig men det suger ju att det är i flash när man har en iPhone.

När en tävling pågår då dyker det upp en ny länk som heter något i stil med ”Live Comment” där dom skriver kommentarer om loppet istället för tider.

Inlagd: 2011-11-25, 10:14
Skriven av: SweTor

Jag har resultat och kommentarer bredvid varandra.

Inlagd: 2011-11-25, 10:19
Skriven av: Elin

Det er en av de få tingene jeg ikke liker med iPhone, at den ikke aksepterer flash.

Inlagd: 2011-11-25, 10:44
Skriven av: Gunnar Bull

http://www.nettavisen.no

Flott live-service

Inlagd: 2011-11-25, 10:57
Skriven av: gif

Ni kanske minns att jag i slutet av förra året gick igenom nackdelen med att åka i andra semifinalen i sprint. För att sammanställa det samlade jag alla resultat från sprintloppen under året. Jag brukar göra detta under tiden loppet pågår men igår fick jag välja mellan att dator och TV11 eller bara djur o sport och då valde jag Vacchi. Sen tänkte jag fylla i resultaten efteråt med hjälp av mitt goda minne, resultatlistan och FIS LIVE. Problemet är att FIS LIVE inte fungerar. Och eftersom SVT inte sände hittar jag inet tävlingen i repris någonstans. I damernas andra semi kom Björgen tydligen bara trea och herrloppet får jag inte alls upp. Så det jag undrar är om någon minns vilka som vann herrarnas semifinaler: Petterson eller Pentisen samt Pölsa eller Kriukov. (Det är inte jätteviktigt men frustrerande att inte ha fullständiga resultat).

Inlagd: 2011-11-26, 06:49
Skriven av: JonasE

Jonas E,

se nederst på disse sidene. Fullstendige resultater, og de stemmer godt med min hukommelse, fislivresultaene virker derimot ute av kontroll. Meget sikker på at Bjørgen ikke ble nr tre i sin semi, og synes også å huske at Kalla og ikke Randall vant deres semi.

http://www.nettavisen.no/sport/vinter/article3280721.ece

http://www.nettavisen.no/sport/vinter/article3280666.ece

Inlagd: 2011-11-26, 07:16
Skriven av: Hanne

Tusen tack, Hanne!

Inlagd: 2011-11-26, 08:41
Skriven av: JonasE

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values