Skidpepptipset – Minitouren i Kuusamo

Nu fortsätter Skidpepptipset (nuvarande ställning) – i helgen är det dags för minitouren i Kuusamo, Finland. Programmet är:

Fredag: Sprint i klassisk stil
Lördag: 5/10 km fristil intervallstart
Söndag: 10/15 km klassisk stil jaktstart

Startlistorna har inte släppts ännu men kommer här senare. Tipsstopp är kl 9.45 på fredag när sprinten inleds. Det finns en annan tråd här – Uttagna till Kuusamo – där hittills kända uttagna trupper listas (och diskuteras).

I detta tips gäller det att tippa de främsta i minitouren totalt, alltså de tre första som kommer i mål på söndag (och inte deras åktid under endast söndagen, seperat tips för det senare). Dubbla poäng gäller i detta tips – 4 p för rätt åkare på rätt pallplats. 2 p för rätt åkare på fel pallplats!

Och nu sjösätter vi tipset i skarp version via Worldofxc – de tre tidigare omgångarna är med nu i Worldofxc:s system. Tippa de fem första både damer och herrar nedan, dock är det bara de tre främsta dvs pallen som räknas i tipset. Det går sedan att ändra tipsen fram till det att loppen startar. Längre fram hoppas vi kunna göra så att nr 4 och 5 gäller som automatiska reserver ifall en eller två av de tre första i ett tips inte kommer till start men det lär inte hinnas med nu utan vi koncentrerar oss på att få detta att fungera i första hand.

Använd samma namn/pseudonym och e-postadress som ni använt tidigare här på Skidpepp för att tippa! Vid problem – skriv en kommentar så löser vi det! Jan på Worldofxc ska ha stor credit för det arbete han lagt ner på att lösa detta!

Seperat tipstråd för sprinten i Kuusamo under fredagen kommer strax!