Fredriksson säljer sig själv!

Kommande säsong blir Mathias Fredrikssons allra sista. Har ni hört den förut? Well, nu verkar det ändå som om att det verkligen blir sista säsongen för veteranen. Han har nämligen börjat samarbeta med UNICEF och tänker sälja alla hans kläder och prylar på hemsidan fredrikssonforunicef.se där pengarna går till UNICEF och det är tänkt att du och jag är köparen! ”Om jag inte har några grejor kvar så kan jag ju inte fortsätta”. Med andra ord, grabben har fortfarande glimten i ögat kvar!

På den nyligen lanserade hemsidan ligger några skämtsamma intervjuer med andra aktiva skidåkare. Hellner:
”Målet måste ju vara att han inför sista sista tävlingen är så barskrapad på prylar att han får åka naken!

Södergren:
”Äntligen! Som jag väntat på detta! Alltså, blir det dåligt med bud så står jag först i kö att köpa av honom allt. Vad som helst, bara man blir av med honom.”

Karriärens sista lopp för Fredriksson verkar bli Åre Cross Country Open som för tillfället inte finns mycket info om alls. På hemsidan står det bara:

”Jag har haft förmånen att få åka över 200 Världscuplopp, 40 tävlingar i VM / OS och en mängd andra fantastiska race. Från dessa upplevelser har jag tagit med mig det bästa och mixat det med mina egna idéer. Resultatet blir Åre Cross Country Open 2012.”

Det verkar dock inte bara bli hans egna pryttlar som säljs ut utan även andra kändisars grejer kan bli dina. Just nu är det några av Marcus Hellners saker som går att bjuda på. Eller vad sägs om ett par Salomon skatepjäxor, stl. UK 8, utgångspris 1000:-.