Skidpepptipset resultat: 30 & 50 km

Nu är det sista VM-tipsen rättade. I damernas lopp över 30 km var det rätt många som hade rätt tjejer på pallen men i fel ordning. Den enda tipparen som hade Johaug överst var Carl-Johan, snyggt. Vann gjorde dock dessa personer som samtliga skrapade ihop 8 poäng: Dominik, Jonas E, Swestam, Tom.

I herrloppet var det däremot ingen skrällvinnare direkt. Northug tog som väntat hem det före den också mycket tippade Wylegzhanin. Däremot hade ingen trott på mannen med pilotbrillorna, Gjerdalen. Det innebar att det var ett par tippare som nådde 8 poäng även i herrloppet. Dessa var: Göran, Joel Burman, Jonas E, Jossa, Kristofer, LMG, Olle, Per, Rickard A, Tobias, Tolsrav, Tord D.

När VM var över och människorna dragit upp sina tältpinnar och knallat hem såg totalen i Skidpepptipset ut så här.

1. Hanne 200,5 poäng
2. Rickard A 195 poäng
3. Tolsrav 192 poäng

Det börjar dra ihop sig, snart är det inte många tävlingar kvar att tippa! Nedan kan ni se hur ni ligger till. Ser ni nåt som är galet skriv det i kommentarsfältet så ändrar jag!

Skidpepptipset – sammanställning

 

Etiketter: