Inför herrstafetten

Ok, jag var tvungen att sticka från mediecentrat för att hinna ner till ett samtal på litteraturens hus ikväll. Återkommer om det, men därför skrivs uppsnacket på mobilen på tunnelbanan!

Imorgon skulle jag nog säga att guld är det enda som gäller!! Folk kan få bua hur mycket som helst imorgon om svenskarna rycker! Att få knäcka Norge i stafett på hemmaplan vore otroligt stort!

Northug mörkar formen, såklart. Han är nervös, det märks. Trots det tror jag det kommer bli ruskigt svårt att klå baggen på sistasträckan. För att vi ska lyckas krävs det nog att Norge hängs av innan fjärde. Eller klarar Hellner att dra till i sin egna backe igen? Får fjärilar i magen bara jag tänker på saken.

Som ni kanske sett redan så är det exakt samma laguppställning som i OS, trots Rickardssons gudomliga form. Till zport.se berättar dom att eftersom Olsson har mer rutin att gå andrasträckan får han den trots lite sämre form än Richies.

Jag litar på lagledningen, och är Rickardsson i den form vi hoppas han är i kan det bli mäktigt åka av imorgon redan på första. Sundby och Vylle lär ju haka på, men resten? Kanske…

Ok nu ska jag gå av tuben. Skriver klart om ett tag!

Etiketter: