Vilka ska till Kollen?

kollen.png

Nu är det inte många dagar kvar till vinterns stora höjdpunkt (inför sprinten kommer imorgon). Det jag tänkte kolla nu var vilka av er läsare som ska dit? En del av er kanske redan är där (norrmän)?

Anledningen till att jag frågar är att jag länge tänkt på hur läsarna skulle kunna vara mer delaktig i själva bloggen. Ett sätt är att alla ni som ska dit kan skriva in saker ni ser eller ännu bättre maila in bilder ( info snabel-a skidpepp.se ) ni tagit under tävlingar, träningar eller gulliga papparazzi-bilder på när Northug håller sin snuttekudde. Eller ja, något annat. Allt är av intresse!

På så sätt blir sidan ännu mer livlig under VM och alla de som inte kommer iväg till Kollen får möjlighet att känna en annan närhet än bara de man ser genom de glassiga TV-kamerorna.

Så, hör av er!

Själv så har jag ännu inte helt bestämt mig hur och när jag kommer åka dit. Trasslar lite med boende och mitt jobb och ledigheter osv. Men en sak är säker, och det är att jag kommer vara där sista helgen. Förhoppningsvis mycket mer. Jag återkommer om det, var så säkra!

Etiketter: