Tippa Düsseldorfsprinten!

Nej, ni kan inte tippa på Peter Kungen av Düsseldorf Larsson, han har slutat. Men det vore en fin hommage att lägga in honom i sitt tips ändå. Däremot är det helt lugnt att tippa på Drottningen av Düsseldorf! Jag tänker alltså på Hanna Falk!

På bettingsidan skybet.com har ryssen Pethukov lägst odds med 2.5 gånger pengarna. Därefter följer Emil Jönsson och Gløersen med 6 ggr pengarna tätt följd utav Hattestad med 8 ggr pengarna. Lägger man slantarna på Jesper Modin kan man håva in hela 28 gånger insatsen!

Damoddset på samma hemsida toppas av Majdic och Randall som båda ger 3.5 gånger pengarna. Därefter har vi flygande Falken med 6 ggr stålarna.

Banan skall tydligen vara lite omgjort sedan sist men konceptet är det samma. Snabb, platt sprint utmed floden i Düsseldorf.

Vilka tippar ni på? Själv så ska jag ner till Frankfurt över helgen. Tyvärr hinner jag inte bort till Düssan utan får kolla på tysk tv istället. Kan bli en upplevelse det.