Uppföljning av tipset från Bruksvallarna

Innan vi går in på veckans tips som gäller de individuella loppen på lördag i Gällivare ska vi blicka bakåt en vecka och se hur det egentligen gick för Skidpepps läsare. Varenda en hade rätt på plats 1 vilket kanske inte var så oväntat. Men platserna efter var lite mer svårtippade.

Resultatet i damloppet blev som ni alla minns:

  1. Charlotte Kalla
  2. Maria Rydqvist
  3. Anna Haag

Att Rydqvist skulle ställa sig på pallen var det inte många, inklusive undertecknad, som trodde på. Endast en person hade tippat den nyblivna mamman på pallen, och det var signaturen HXL som satte Rydqvist på en tredjeplats. Han/hon hade som majoriteten satt Haag på andra plats, så man kan väl säga att vi har en vinnare där. Grattis HXL!

På herrsidan fick vi se dessa på pallen:

  1. Marcus Hellner
  2. Johan Olsson
  3. Daniel Richardsson

Signaturen Pelle som verkade vara rätt säker på sitt tips (”Ledsen att göra er besvikan men så här blir det…”) prickade in full pott på herrsidan. Det gjorde även Frans och LMG! Tre segrare med andra ord, grattis!

Nu får vi se om ni klarar hålla tätposition inför Gällivare-tipset!