Landslaget på pressträff (och Olssons ska bli päron!)

Idag träffade landslaget pressen (och jag var inte där??). Det märks att den gångna säsongen har varit en succé för de svenska längdåkarna, för när jag tänker tillbaka på när landslaget hade en liknande träff för två säsonger sedan (har jag för mig), då var det nästan bara jag där. Tveksam om någon av de större tidningarna var där, bara SVT som jag mins det.

Men nu är det andra ljud i skällan! Aftonbladet har gjort ett långt reportage med flera av OS-hjältarna som är väl värd att se! Johan Olsson berättar att han ska bli farsa och har därför(?) aldrig känt sig i bättre form än nu! Grattis Johan (och Anna så klart!!). Anna Haag berättar om sina nya högklackade skor, Hellner om hur han älskar individuell start och mycket mycket mer!

Svt däremot har istället lagt fokus på Charlotte Kalla och hennes press från media.

Etiketter: