Nu drar vi igång igen!

I och med förra inlägget om Hellner drar Skidpepp igång igen efter en välbehövlig vår och sommardvala.

För att jag ska orka blogga på skidpepp (och kontrakurs.se) krävs det att det är roligt, speciellt eftersom jag inte tjänar en spänn på det här (jo ett par hundralappar om året – hurra!). Efter OS gick musten lite ur mig själv och jag hade inte riktigt motivationen. Att hålla på att skriva bara för att skriva, ja då blir det inte speciellt bra innehåll.

Men nu är jag tillbaka igen. Nästan. För om en vecka anordnar min orienteringsklubb en tävling och fram tills dess blir det inte mycket tid till annat. Kanske. MEn kom gärna med förslag på vad ni vill läsa eller hur ni vill att hemsidan ska utveckla sig. Jag är idel öra! Men kom bara ihåg att det är ideellt arbete det här.

Hade någon idé om att skapa en slags nyhetstips där ni läsare kan skicka in länkar och kommentarer som jag sedan kan lägga ut, istället för att det skapas parallella diskussioner under olika inlägg. Exakt hur det skulle funka vet jag inte. En annan idé var att göra om sidan så att den blev lite mer som en wiki. Alltså att alla läsare var med och deltog på något sätt. Men men, det gäller att ha tid att fixa sådant.

Hoppas sommaren varit bra? Jag längtar till hösten och all träning. Samt till vintern och VM i kollen!

Etiketter: