I morgon smäller det!

Shit jag hade helt missat att man hade en öppningsceremoni vid slottet ikväll där vi skulle hylla OS-gänget! Istället var jag ute i skogen och sprang med pannlampa på huvudet. Var det någon som var där? Missade man något?

Imorgon ska jag försöka vara på plats så tidigt som möjligt. Vi får se hur tidigt det blir, ska på möten under dagen.

Ett hett tips till er som ska till slottet: Ta med er något starkt och varmt att dricka, gärna både och. Det blir riktigt kallt att bara stå stilla och stirra på skidåkarna. Mycket kläder också!

Enligt SMHI kommer kvalen gå i plusgrader för att lagom till finalerna bli minus igen. I natt ska det snöa också vilket inte borde vara några problem eftersom man nog drar upp spåren igen under dagen. Blir det Wassberg som gör det i år igen?

Vi ses där!

Läs mer: Aftonbladet, DN, Expressen