OS bästa längd-citat

sundby.jpg

DN har dragit ihop en lista på härliga citat från OS. En del av dem står så klart Björn Ferry för, men det finns några bra längd-citat, bland annat av längdvärldens motsvarighet till Ferry, Odd-Bjørn Hjelmeset.

– My name is Odd-Bjørn Hjelmeset. I fucked up today. (efter stafetten)

– Jag har sett för mycket på porr de senaste 14 dagarna. (samma karl)

– Jag och Hellner har sagt att vinner vi stafettguldet, då ska vi hyra en skoter och dra ut på fjället. Men jag vet inte, det är ju så dåligt väder. (Södergren)

– Fullt ös medvetslös. (Haag och Kalla i sprintstafetten)

– Det här är teamkänsla, tänkte jag. (Kalla när hon låtat Olssons tävlingsdräkt då hon glömt sin hemma)

– Det enda som kan matcha mig på upploppet är kameran. (Northug)

– Marcus Hellner kommer att få problem första femton för han har icke en chans att hänga när vi sätter fart på klassiska delen. Både jag och Eldar är i storform klassiskt. (Johnsrud Sundby inför dubbeljakten)

– Jag får inte fram… … det är otroligt stort… ..oohh.. det är så otroligt imponerande att se den laginsatsen som dom gör. […] jag är så otroligt varm i hjärtat. (Elofsson efter dubbeljakten)

SVT har också dragit ihop ett gäng bra citat:

Northug har väl ett gäng, men kommer ni på några fler? Jag hoppas på några bra citat av någon eller några svenska herrar efter femmilen.

Etiketter: