Inför sprintstafetten

Sveriges två lag: Anna Haag / Charlotte Kalla och Emil Jönsson Teodor Peterson / Marcus Hellner. Båda har väldigt stor medaljchans till och med guld!

Vi återkommer om hoten utifrån lite senare.

Men en sak vet vi, Hattestad hoppade över Norges presskonferens inför sprintstafetterna då han känner sig krasslig! Så pass krasslig att han står över. Istället blir det Pølsa som kör med Northug i morgon. Petersen såg stark ut i onsdags, men är inte han lite bättre i klassisk stil? Hur som helst känns det fortarande ganska öppet om man bortser från de guldtippade ryssarna.

På damsidan tror jag på ädel medalj för Sverige. Haag och Kalla har visat sjukt bra form och båda är grymma i fristil. Norge ställer inte upp med bästa laget, heller inte Finland. Italien kan bli farliga, men vad mer? Ryssland kanske, tyskland, tja, jag tror det blir kul imorgon!

Startlista damer

Startlista herrar

Uppdatering: Både Kalla och Hellner går förstasträckan ikväll. Det betyder att det är Teodor som ska spurta ner Northug (fast då är nog Ryssland redan i mål)! Och Haag som spurtar ner… vem då? Fabian?

Etiketter: