Det blev nästan omvänd startordning

Svenska landslagsledningen verkar ha fått till den ändringen de utlyste. Nästan. I vanligtvis låter man de sämsta åka först och de bästa sist. Idag har man gjort så att de allra sämsta (väldigt liten medaljchans) går ut sist, efter den seedade gruppen. Men, innan den seedade gruppen går grupp 2, alltså de som är så gott som lika bra som den seedade gruppen.

Detta betyder exempelvis att Anders Södergren går ut som tredje man! En annan intressant sak i startlistan är att Hellner går ut mellan Bauer och Northug. Kommer bli sjuuuukt spännande där!

På damsidan är det också väldigt bra med den nya startordninen då både Britta Johansson Norgren och Anna Olsson hamnat i gruppen som startar först. Charlotte Kalla går ut tredjen sist (i det seedade fältet) och har endast Saarinen och Kowalczyk efter sig.

Men, tävlingarna är verkligen inte slut när de seedade gått i mål. I gruppen som startar sist finns bland annat skidskytten Gössner!

Läs mer: Aftonbladet, DN

Etiketter: