15 februari 2010, av Oskar

Det blev nästan omvänd startordning

Svenska landslagsledningen verkar ha fått till den ändringen de utlyste. Nästan. I vanligtvis låter man de sämsta åka först och de bästa sist. Idag har man gjort så att de allra sämsta (väldigt liten medaljchans) går ut sist, efter den seedade gruppen. Men, innan den seedade gruppen går grupp 2, alltså de som är så gott som lika bra som den seedade gruppen.

Detta betyder exempelvis att Anders Södergren går ut som tredje man! En annan intressant sak i startlistan är att Hellner går ut mellan Bauer och Northug. Kommer bli sjuuuukt spännande där!

På damsidan är det också väldigt bra med den nya startordninen då både Britta Johansson Norgren och Anna Olsson hamnat i gruppen som startar först. Charlotte Kalla går ut tredjen sist (i det seedade fältet) och har endast Saarinen och Kowalczyk efter sig.

Men, tävlingarna är verkligen inte slut när de seedade gått i mål. I gruppen som startar sist finns bland annat skidskytten Gössner!

Läs mer: Aftonbladet, DN

7 kommentarer till ”Det blev nästan omvänd startordning”

va bra men rörigt! haha. Ser fram emot kvällen!

Inlagd: 2010-02-15, 10:54
Skriven av: Sanna

Nervigt scenario; Di Centa kör ikapp Teichmann och hjälper honom med farten, sedan öser Teichmann sista tre kilometrarna som bara han kan…

Inlagd: 2010-02-15, 13:39
Skriven av: Anders

Man kanske skulle ha satsat på en karriär osm längdåkare. Jag såg just på Aftonbladet TV att det är jättebra med pengar i längdåkning idag och att alla skidåkare bor i Monaco!

Det var Patrik Sjöberg som sa att det var så, och han brukar ju alltid vara väldigt påläst så jag antar att det är sant.

Inlagd: 2010-02-15, 13:54
Skriven av: Fredde

Ja Fredde det fattas bara 5000 timmar träning så kan du anmäla dig till SM.
Inkomst/timmar= bättre att sitta på jobbet och dega.

Inlagd: 2010-02-15, 14:03
Skriven av: nisse

Tyvärr så är det nog lite sent för egen del, men det är ju jättebra för alla som fortfarande har chansen att det är så jättemycket pengar i längdåkning att de måste flytta till Monaco.

Själv har jag för mig att de flesta längdåkare lever på studiebidrag och bor i Östersund, men jag kan ju ha fel. I alla fall så blir jag ju inte intervjuad i TV jag inte. Och Sjöberg är ju en gammal idrottsprofil så han borde ju veta, eller?

Inlagd: 2010-02-15, 14:13
Skriven av: Fredde

Sjöberg är en fd kokainist. Och hans kunskaper om skidsport är inte små dom är obefintliga. Han blandar i hop längdåkare med Anja Persson och Pillan.
Men jag hoppas att det blir mera pengar åt längdåkarna för timpengen är inte hög.

Inlagd: 2010-02-15, 14:26
Skriven av: nisse

Är det någon som vet var man hittar liveuppdateringarna” för tex dagens fristilslopp, jag var inne igår när det var nordisk kombination på fis-ski men då hänvisade dom till officiella OS-sidan men där finns ju ingen livescore på det viset. Sen hörde ja i sändning att Hård o Blomkvist verkade ha tillgång till ngn sorts livescore iaf, ngn som vet? Kul att sitta o följa med för TV; missar ju en del mellantider )=

Inlagd: 2010-02-15, 14:30
Skriven av: Palle

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values