08 februari 2010, av Oskar

Paret Jönsson Haag fotobloggar över OS

Panasonic har tillsammans med Anna Haag och Emil Jönsson skapat fotobloggen Ur spår. Som ni kanske märkt får de OS-akiva inte visa sina vanliga sponsorer under OS och det gäller även deras hemsidor så nu har dessa två skapat en gemensam med en ”officiell” OS-sponsor. Om man bortser från allt panasonicsnack och loggor så kan det nog bli rätt så roligt att följa sidan. Dock finns det risk att de tröttnar/inte hinner med när det väl börjar bli OS-stress på riktigt. Men det får vi ta. Fram tills dess lär vi få en hel del bra som dåliga bilder från sveriges skönaste längdpar.

Man kan även vinna en kamera på bloggen. Det gäller att se vad en närbild föreställer vilket inte var så svårt om man sett lite längdskidor på tv eller åker själv.

5 kommentarer till ”Paret Jönsson Haag fotobloggar över OS”

Vilka skidåkare har ancänder twitter? Emil använder det men finns det några intressanta man borde följa?

Inlagd: 2010-02-08, 10:11
Skriven av: Per

Synd att man inte kan Tjeckiska, Lukas Bauer verkar vara en flitig bloggare.

Inlagd: 2010-02-08, 11:00
Skriven av: nisse

Apropå något helt annat, tänkte ett tag på Södergrens uttalande om att åkare var betydligt mer dopade förr. Kanske dags att ge svenska åkare på nittiotalet lite upprättelse. Tänker bland annat på Niklas Jonssons fantastiska femmilsinsats i Ramsau 1999, där han mycket förvånat tvingades konstatera att han blivit utklassad. Resultatlistan såg ut så här:

1. Mika Myllylä FIN
2. Andrus Veerpalu EST
3. Michail Botvinov AUS
4. Niklas Jonsson SWE

Niklas var slagen med två och en halv minut av Mika, men var halvminuten före femman (Stadtlober)och slog tex Frode Estil med över minuten. Någon som hittar fler resultat med stulna medaljer?

Inlagd: 2010-02-08, 13:58
Skriven av: Anders

Kristen Skjeldal i 2002.

Han var 4a efter
Mülegg samt två Österikare. Mülegg behöver vi inte säga något mer om och Österrike var väldigt mistänkta under 2002 på grund av några sprutor et cetera som blev funna.

1987 var Wassberg bara några sekunder från att få samtliga 4 guld under VM, men blev slagen av två italiene som många misstänker inte var helt rena på den tiden.

Sedan tror jag att vi kan ta upp väldigt många framförallt kvinliga resultat som Sovjet/Ryssland vunnit.

Inlagd: 2010-02-08, 14:26
Skriven av: Alexander

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values