Pajkastning…

Hej hej allihopa (och hei även ni norrmän/kvinnor!).

Debatten om huruvida Bjørgen dopar sig eller inte börjar nå pajkastar-nivån vilket inte leder någon vart alls. Vi lägger ner det för stunden, OK?

Det jag tror att många svenskar blev extra sura över just denna gång med Marit var att Björn Lind inte lyckades starta pga astma i lördags. Folk funderar: Tänk om Björn hade fått samma medicin som Bjørgen, då hade han bannemig vunnit… osv.

På samma sätt som vi får utgå från att ryssarna inte är dopade förrän de är fällda så får vi utgå från att Marit inte heller är ”dopad” utan måste ta medicinen. Jag tror dock inte att Ulvang har någonting att säga till om vad gäller hennes medicinerings vara eller icke vara. Och ja, Expressen gillar att sälja lösnummer.

Hur som helst, jag gillar tjafset mellan Sverige och Norge så länge det inte blir personliga påhopp (Bjørgen). Jag älskar att ”hata” det Norska landslaget och jag tror att många med mig gör det. Men, vi gör det ändå med glimten i ögat! Skulle man trä av den röda dräkten på de norska skidåkarna skulle jag älska de flesta! Det finns så många grymma karaktärer, se bara på Hjelmeset. Vilken man, om han ändå vore svensk…

Slutligen, sluta kasta paj och fokusera på det roliga – skidåkningen!

PS. Fortsätt gärna diskutera de olika disciplinerna, bonussekundrar hit och dit. Det är en intressant debatt.

Etiketter: