28 november 2009, av Oskar

Stackars Jönsson!

Emil Jönssons ljumskskada är ju bara för trist! Faktum är att jag mest sett fram emot att se honom i morgondagens distanslopp eftersom vi aldrig sett honom i den tävlingsformen förut. Men av det blir det inget. Men, trots att Jönsson inte ställde upp i finalen idag verkar han skrapa ihop en del viktiga världscuppoäng! Så vi får se det från den positiva sidan.

OK, nu håller vi alla tummarna på att det inte var något allvarligt han ådrog sig, och att han kan stå på startlinjen nästa helg! Till Expressen säger sjukgymnasten Anders Eliasson att ”det är mycket möjligt att han kan tävla redan nästa helg i världscupen.”

Vad gäller resten av dagens tävling så kan jag inget säga än mer än att jag ska kolla online snart.

Läs mer: DN, Aftonbladet

7 kommentarer till ”Stackars Jönsson!”

PS. var det Peter Kungen av Düsseldorf Larsson som var expertkommentator på TV4 Sport?

Inlagd: 2009-11-28, 18:10
Skriven av: Oskar

Peter Larsson hette han iaf vet bara inte vem det var men det får vi nog veta kanske redan imorgon.

Inlagd: 2009-11-28, 18:37
Skriven av: Andreas

Ja, det var fd sprintkungen Peter Larsson.

Inlagd: 2009-11-28, 19:18
Skriven av: Maud Bernhagen

Då kollar jag på Norsk tv eller Eurosport imorgon.

Inlagd: 2009-11-28, 20:05
Skriven av: Andreas

Vadå, du gillar inte Peter Larsson? Han är ju hur skön som helst!

Inlagd: 2009-11-28, 23:51
Skriven av: Oskar

Jag måste säga att TV4 Sports sändning var helt OK (det klagas väldigt mycket (och ofärtänt) på TV4 här på skidpepp). Ett klart lyft jämfört med förra säsongen. Reporter på plats och mycket mindre reklamavbrott (mindre störande) än förra året. Peter Larsson skötte sig också bra. Bra att TV4 flåsar SVT i nacken, då kanske vi får ännu bättre skidsändningar fortsättningsvis.

Några reflektioner om tävlingarna:
– svenskarna kör väldigt bra i kvalet, men lyckas inte fullfölja det i kvartsfinaler och semifinalerna. Hur är det med uthålligheten hos sprintspecialisterna egentligen? Hade varit intressant att se en distansspecialist som Anna Haag i en hel internationell sprint.
– bristande taktisk åkning av flera av svenskarna, vilket gjorde att de blev instängda och/eller hade för långt fram på upploppet
– av sådana etablerade sprintåkare som Ida, Britta och Lina borde man kunna kräva att åtminstone två av tre tar sig till semifinal (och en till final)
– imponerande av Hanna Falk, även om hon kanske rusade iväg för mycket i semifinalen. Men nu utmanar hon Lina, Britta och Ida om en OS-plats, kul med konkurrens och skall bli intressant att följa hur det går fram till OS

Inlagd: 2009-11-29, 11:05
Skriven av: swestam

Jag är mycket skeptiskt till Emil Jönsson. Han är ingen vinnare som Hatestad helt enkelt. Allt filande på stavande hemma i garaget knäcker honom psykiskt men han vågar inte erkänna det. OS liksom hela säsongen blir ett fiasko för hans del. Bevisa mig gärna fel.

Inlagd: 2009-11-29, 14:33
Skriven av: Andreas

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values