08 september 2009, av Oskar

Mats Larsson långsjuk

Det är inte bara jag som är sjuk alldeles för länge (jag har inte tränat sedan i juni), Mats Larsson har varit dålig sedan början av augusti. Vilken stackare! Till zsport.se berättar han:

”Jag får enorm hosta och när jag tar i så känns det som om det brinner i lungorna. Jag har även gjort allergitester eftersom vi har hund hemma, men de visade ingenting.”

Just nu väntar han på tester för Kikhosta. Som om inte det var nog har det även varit problem tidigare:

”Det krånglade mycket redan under våren och jag kom inte igång med något värt att kalla träning förrän i juni.”

Man börjar känna igen det här. Larsson verkar ha ett extremt dassigt immunförsvar vilket inte är det mest optimala som elitidrottare. Som tur är verkar han vara ruskigt bra på att komma i form trots mycket mindre träningsdos än andra. Huruvida det räcker till OS är dock tveksamt. Men men, ta nu fram era tummar och håll dom för Mats så blir det nog bättre!

2 kommentarer till ”Mats Larsson långsjuk”

Det är så synd ! Mats i toppform skulle vara en fröjd att skåda på 5milen i OS. Trots liknande problem i fjol så gjorde han en ruggigt stark 5mil på SM, och man undrar hur bra skulle han inte vara om han fick vara frisk en hel säsong. Han och Lina är två åkare som har allt men inte hälsan.

Inlagd: 2009-09-09, 08:40
Skriven av: nisse

Synd att han alltid ska ha sådana problem med sjukdom, Mats i form hade varit en medaljhopp i sprint+ viktig i stafetten.

Inlagd: 2009-09-09, 11:54
Skriven av: jossa

Skriv en kommentar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values