02 april 2009, av Oskar

Påsklov

Hallå, när våren huggit tag i hufvudstaden beger jag mig norr ut för att få suga i mig den sista snön för året. Det betyder även att jag kommer vara borta från bloggen fram till efter påsk. I och för sig har jag inte varit den flitigaste bloggaren på sistone heller, men det beror på stress med annat.

Under tiden jag är borta får vi hoppas att Gunde ser till att dels hitta en bra sprinttränare samt en bra webbformgivare som kan göra en bra sprintgutta.no-konkurrent!

Glad Påsk!

3 kommentarer till ”Påsklov”

hej konstfack pajas, skit i någon jävla hemsida och låt de koncentrera sig på skidåkningen istället, och föresten konstfack sucks

Inlagd: 2009-04-02, 15:22
Skriven av: elofsson

Ja, Bråten är ju inte att tänka på längre i alla fall. Han har skrivit på för Kanada…
http://www.dn.se/sport/braten-forbundskapten-i-kanada-1.836374

Inlagd: 2009-04-02, 15:50
Skriven av: Jonas

Några iaktagelser från cupavslutet i Piteå: Rydkvist gör en riktigt bra tävling, att hon åker bra i kort skate visste jag innan men hon gör ett jättebra klassikt 10k det var för mig en positiv överraskning. Lisa L och Hanna B hade en spännande kamp på 10k där Lisa fick ge sig på upploppet. Men Lisa med lite mer muskler kommer att bli ruskigt svårslagen. En annan som gjorde en bra tävling var Rickard Andreasson man blir förvånad att han som är så liten åker så bra klassiskt. Kul att se han och Jesper Modin kriga sida vid sida där ser man att längden är inte allt.

Inlagd: 2009-04-06, 08:04
Skriven av: nisse

Skriv en kommentar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values