Ska vi dra igång namninsamlingen mot masstarter igen?

Visst, okey, loppet var väl kanske inte lika sömnigt som det brukar vara i en masstartsfemmil och det berodde väl till stor del av skidbytena. Annars var det en riktigt seg historia i ett segt före. Jaja nu kanske ni tror att jag tyckte det var tråkigt bara för att de svenska prestationerna uteblev? Nej, det handlar inte om det.

Jag saknar intervallstarterna i femmilen så jävla mycket, även damernas tremil för den delen. Vad säger ni, ska vi sparka igång min gamla namninsamling och köra en sväng till i stugorna? Får vi ihop tillräckligt med namn, gärna från utlandet, så kanske Ulvang och de andra höjdarna ger med sig och ger oss tillbaka den ädlaste formen av skidtävling.

Uppdatering: Nu är namninsamlingen igång här på skidpepp.se

Etiketter: