01 mars 2009, av Oskar

Sandra Hansson tog hem Vasaloppet

Sandra Hansson ryckte ifrån Jenny Hansson några kilometer före mål och fan jag säger det igen, varför åkte inte Sandra tävlingarna i Bruksvallarna i höstas? Well, hon har fokus inställt på OS nu och lovar att åka öppningstävlingen i Bruksvallarna i höst. Härligt!

3 kommentarer till ”Sandra Hansson tog hem Vasaloppet”

Får verkligen hoppas att hon kan få träna utan sådana problem som hon hade den här säsongen så kan hon nog lyckas riktigt bra i bruksvallarna och hon har väl alla möjligheter att bli bästa svenska på 30 kilometer masstart i OS. En sträcka som också borde passa Jenny Hansson väldigt bra.

Inlagd: 2009-03-01, 15:44
Skriven av: Ivve

Är det inte för kuperat för Jenny? Hon åker bra när det är platt, men i VC har hon ju aldrig lyckats leverera väl?

Inlagd: 2009-03-01, 19:24
Skriven av: Oskar

Nog är de för kuperat för Jenny Hasson hon har ju haft chansen att åka WC å inte varit i närheten. Ska bli intressant att följa Sandra Hanssons satsning mot OS tror hon måste höja sig rätt många snäpp för att nå OS men tränar hon bra å får vara frisk så visst har hon möjligheter.Tycker själv de ska bli intressant att följa utvecklingen på våra duktiga junior tjejer

Inlagd: 2009-03-01, 21:47
Skriven av: jossa

Skriv en kommentar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values