Lind ute efter fall

Det blev tyvärr en svensk herre som inte gick vidare heller. Herren heter Björn Lind och är mannen med oturen på sin sida. I en av de sladdriga backarna föll han och just nu är han nog nästan lika sur som Olsson och Södergren var i fredags. Stackars Lind!!!

Men resten gick vidare. Thobias Fredriksson hade turen på sin sida och gick vidare med en tjugondels sekunds marginal – puh!

Fredriksson kommer hamna i samma heat som Marcus Hellner som också gick vidare. Han gick in som artonde.

Bäst av svenskarna blev inte helt oväntat Emil Jönsson som gick in som femma, efter Kjølstad, Newell, Petukhov och Morilov. Jönsson kommer troligtvis ha Hattestad i sin kvart och det är lite läskigt men samtidigt bra att se dem mötas tidigt så att de slipper mötas i semi, om de nu båda går vidare från kvarten.

Nu ska jag duscha och städa så förutsättningarna är perfekta inför finalerna!!