24 februari 2009, av Oskar

Lind ute efter fall

Det blev tyvärr en svensk herre som inte gick vidare heller. Herren heter Björn Lind och är mannen med oturen på sin sida. I en av de sladdriga backarna föll han och just nu är han nog nästan lika sur som Olsson och Södergren var i fredags. Stackars Lind!!!

Men resten gick vidare. Thobias Fredriksson hade turen på sin sida och gick vidare med en tjugondels sekunds marginal – puh!

Fredriksson kommer hamna i samma heat som Marcus Hellner som också gick vidare. Han gick in som artonde.

Bäst av svenskarna blev inte helt oväntat Emil Jönsson som gick in som femma, efter Kjølstad, Newell, Petukhov och Morilov. Jönsson kommer troligtvis ha Hattestad i sin kvart och det är lite läskigt men samtidigt bra att se dem mötas tidigt så att de slipper mötas i semi, om de nu båda går vidare från kvarten.

Nu ska jag duscha och städa så förutsättningarna är perfekta inför finalerna!!

2 kommentarer till ”Lind ute efter fall”

Innebär Linds fall att han då tar plats i teamsprinten tro? Han kommer ju få vila till skillnad mot de andra och Mats Larsson är väl inte aktuell även om han mår bättre nu.

Inlagd: 2009-02-24, 12:08
Skriven av: Ivve

Vilken skitdag. Fan va less jag blir. Både Kalla och Jönsson åker ju som rövar. Det är fan inte okej att ramla två gånger även om man är ”ung och lovande”, och vad håller Jönsson på med, tror han att han är nån chef eller?, ligger och avvaktar och kastar bort en semiplats. Skämmas borde han. De enda som får godkännt är Ida och Marcus och kanske Anna. USCH och så typiskt Sverige.

Inlagd: 2009-02-24, 14:50
Skriven av: Martin

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values