VG plockar upp AB läsar-kommentarer om Northug

Snacka om galet, nyss publicerade norska tabloiden VG en artikel om att svenska fans inte gillar Northug på grund av hans taktikkörning. Titeln är ”Svensker slakter Northugs gulløp”. Som referens har man valt kommentarerna i en av Aftonbladets artiklar!!

Helt otroligt tycker jag. Men visst det är ett intressant debattämne som jag inte helt och hållet kan bestämma mig om hur jag står i. Hade vi haft lite färre masstartslopp i VM hade jag nog inte klagat så mycket, men nu när alla lopp längre än 15 km går i masstart så blir det lite trist tycker jag, speciellt då min stora favorit heter Södergren…

Northug är vansinnigt snabb på att spurta efter långa lopp, helt otroligt bra. Men, ni kanske minns Gällivare i november och det var stafett, ja då var inte Hellner långt bakom norsken i mål. Okey att Northug blev av med en truga, men jag tror inte det hade spelat så stor roll?

I morgon är det vilodag och på tisdag byter vi disciplin helt och ger oss in i sprintsvängen. Det ska bli grymt kul det med!!