18 februari 2009, av Oskar

Stockholmare i stan: Se VM på elverket över en lunch!

Min kära bror driver restaurangen Brasserie Elverket vid Karlaplan i Stockholm. De har en storbilds-tv där de kommer visa de flesta av VM:s lopp. I morgon är det som sagt damloppet 10km och sändningarna börjar 11:20! Jag kommer vara där, Välkomna!

10 kommentarer till ”Stockholmare i stan: Se VM på elverket över en lunch!”

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/skidor/article4449944.ab

Hoppas vi slipper sån här skit i detta VM. Tänk vad fantastiskt det vore om WADA efter VM kunde säga ”Vi har testat alla grundligt och ingen har åkt fast i några prov. Vi är säkra på att ingen dopad åkare har kört i detta VM.” Men det är väl en utopi`, eller?

Nu laddar jag med gröt och mix-stafett som förrätt inför starten på världens roligaste VM! (Vore föresten inte Mix-stafett lite kul att se även i längd, om man nu ska komma med mer granar?)

Inlagd: 2009-02-19, 09:45
Skriven av: Oskar_A

menar såklart grenar, inte granar. Det är svårt att skriva med en grötsked i ena handen.. =)

Inlagd: 2009-02-19, 09:48
Skriven av: Oskar_A

Haag startar inte enligt SVT, fy satan vad trist!

http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=21247&a=1449969&lid=puff_1449985&lpos=lasmer

Inlagd: 2009-02-19, 10:17
Skriven av: Oskar_A

Ivar och jag kanske kommer över på lunch någon dag framöver, har grymt många rikskuponger att göra av med..

Inlagd: 2009-02-19, 10:20
Skriven av: Joel

Vilka formbesked av både Lina och Anna! Det här bådar gott inför stafetterna! :D

Hur ser era laguppställningar ut i vanliga och sprintstafetten?

Inlagd: 2009-02-19, 13:09
Skriven av: Anonym

sprintstaffeten:anna,britta
staffeten:Lina,Brittta,Anna Haag,Kalla

Inlagd: 2009-02-19, 13:14
Skriven av: Markus

Härligt att se att både Olsson och Andersson kör bra!

Finns många olika varianter i ett stafettlag. Om man utgår från att alla är friska så skulle jag resonera som så att Andersson står över ind.sprinten och åker teamsprint + stafett. Olsson åker ind.sprint + teamsprint. Norgren åker ind.sprint + stafett. Så då blir det Andersson-Norgren-Haag-Kalla.

Ett annat alternativ är att köra Andersson-Haag-Rydqvist-Kalla om inte Norgren blir frisk. Ja vi får väl se vilka som är friska när det blir dags. Den starkaste uppställningen kanske hade varit andersson-olsson-haag-kalla. Men då olsson köra 3 dgr i rad vilket kan bli väl drygt…

Känns ovant att ha så många alternativ….

Inlagd: 2009-02-19, 13:15
Skriven av: Martin

Anonym funderar på laguppställningar till stafetter.Om man ska vara realistisk,så tror jag att både Haag och Norgren vandrar mellan säng och toalett med ett rullande dropp stativ som två gamla gummor.Det gäller ju för åtminstone Norgren,som måste få ner HB till en godkänd nivå.Sen vet ju alla hur fräsch man är efter en magsjuka,jag lider med tjejerna.Anna.O och Lina.A gör väl ok insats idag placerings -mässigt,tidsmässigt njaa.Brodin helt ok för en junior,kanske lite för het på gröten ibörjan. Sen tycker jag att det är jävligt klantigt att inte ha fullt lag på plats.Men imorgon är en annan dag då djävlar blir det åka av.

Inlagd: 2009-02-19, 13:49
Skriven av: lkh

Så farligt tror jag inte det är. Jag tror att Haag inte ställde upp dag för att hon inte kände sig 100. En 80%ig Haag har inget i ett lopp att göra.

Vad gäller Norgren så ordnar det sig nog tror jag. HOPPAS hon kommer tillbaka bra till stafetten. Men visst, Olsson och Andersson gick bra idag.

Inlagd: 2009-02-19, 14:44
Skriven av: Oskar

hoppas verkligen de ordnar upp sig för Anna Haag hon är jätteviktig för stafetten, tror hon kommer få svart att prestera bra på lördag men till stafetten borde hon kunna vara tillbaka i form.Bra lopp av Anna å Lina idag lovar gott inför sprintstafetten vanliga stafetten lär LIna åka första Haag andra Kalla tredje å Britta sista.Finlad blir stor favoriter sedan ser de öppet ut

Inlagd: 2009-02-19, 19:35
Skriven av: jossa

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values