Jag gillar tabloidpressen!

Vad sägs om rubrikerna ”Emils VM-vapen: raketspurtarna”, ”Rasar över petningen” och ”Norgren körde i trosorna”. Aftonbladet är fan sjukt grymma på hopplöst uppblåsta rubriker till sina artiklar, och jag har faktiskt inget emot det. Det behövs lite tabloid-ös över den ofta så präktiga längdskidåkningen. Det var väl även de som myntade ”Chock-Britta”? Jag kan ha fel.

Den senaste i raden av svängiga rubriker, Emils VM-vapen: raketspurtarna, är också bara för bra. Han han säger till Aftonbladet att han tränat lite på spurtar nu innan VM, och då är det genast så att man får känslan att det är det enda han gjort de senaste veckorna. Iofs skulle jag inte bli förvånad – Jönsson verkar ha siktet satt rätt så jävla högt och det gör han så rätt i.

I VM är han inte in sist i spurten utan kanske etta till trea, och då jävlar kommer inte ens Hattefnattestad ha en chans. Hoppas jag.

Etiketter: