29 december 2008, av Oskar

Hellner, Hansson och Haag vidare

Det gällde att heta något på H om man var svensk i dag. Alla med H-efternamn gick vidare från prologen i Prag där Marcus Hellner var bäst med en 10:e-plats. Blev positivt överraskad att Jenny Hansson var så snabb i sin prolog, 17:e-plats! Anna Haag blev 26:a. Tråkigt att Maria Rydqvist inte gick vidare, hon blev 35:a drygt sekunden från att få åka finaler. Sara Lindborg blev 42:a inte så långt efter hon heller. Daniel Rickardsson och Anders Södergren åkte alldeles för sakta. Södergren var hela tio sekunder sämre än snabbaste man som var Devon Kershaw!

Nu ska det bli spännande och se hur de sköter sig, de svenskar som klarade kvalet!

Mathias Fredriksson har för övrigt åkt hem.

4 kommentarer till ”Hellner, Hansson och Haag vidare”

På herrsidan lär det bli en del omkastningar i totalställningen, medan på damsidan gick alla toppåkare vidare till kvalet. Exempelvis åkte Teichmann för svagt för att gå vidare från kvalet. Innebär detta att det kommer var upplagt för Cologna som var femma i kvalet? Hoppas Hellner kan överraska och gå vidare till final!

Inlagd: 2008-12-29, 15:29
Skriven av: swestam

Jävla feta kanadensare! Blir lätt förbannad när enda svensken faller utan att kunna undvika. Han borde få gå vidare ändå!

Inlagd: 2008-12-29, 16:13
Skriven av: Ivve.

Cologna kommer att ta hem touren. Hans form verkar vara som Bauers var förra året, plus att han presterar bättre i sprint än vad Bauer gjorde.

Inlagd: 2008-12-29, 16:19
Skriven av: rs

Tråkigt med Mathias – tror att han får lägga av snart, bara motgångar för honom nu för tiden. Vill minnas honom som han var förr.

Inlagd: 2008-12-29, 23:17
Skriven av: Jörgen

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values