Say hello to New Sweden!

new_sweden.jpg

Kungen av Düsseldorf, Peter Larsson, fick sin förra säsong ganska trashad av intolerans mot mjölkprodukter. Nu är han tillbaka och hade det varit förra året nu, eller ska jag säga, hade wc-programmet sett likadant ut i år hade han kanske just nu stått överst på en pall nere vid en flod i Tyskland.

Men nej det är ju som sagt inga tävlingar i Düsseldorf denna helg. Men bara för det ska vi inte räkna ut Larsson i riksmedian! Idag har han nämligen genom Expressen presenterat New Sweden, ett nytt alternativt landslag!

I likhet med Team Mekonomen är det några som inte är nöjda med läget. Skillnaden är väl att medlemmarna i Team Mekonomen fortfarande var en del av landslaget när de startade teamet. Så är det inte med New Sweden. Medlemmarna i New Sweden är istället några skidåkare som hamnade precis utanför landslaget nu i somras när den nya organisationen presenterades.

Detta är New Sweden:
Peter Larsson
Daniel Rickardsson
Fredrik Persson
Fredrik Byström
Fredrik Uusitalo

Alltså ett helt gäng fredrikar och några till. Detta kommer bli otroligt spännande måste jag ändå säga. Det jag gillar är att man säger att man kommer ta fram sveriges bästa hemsida:

”Vi har egna träningsläger, egna sponsorer och håller på att skapa det som ska bli skidsportens bästa hemsida.”

Det luktar sprintgutta-style lång väg! HOPPAS!!!

Målsättningen med New Sweden är att få med ett par åkare till VM. Tror ni de lyckas med det?

Sist men inte minst måste jag säga att namnet New Sweden är ju ruggigt bra!!

Läs mer: Expressen, DN