07 februari 2008, av Oskar

Frånvarande

I eftermiddag åker jag upp till Orsa Grönklitt och stannar över helgen. Jag kommer ta med mig min dator men jag tror inte jag kommer hitta något internet där så ni får ha överseende med dålig uppdatering av hemsidan. Här i Stockholm har det varit den sämsta vintern sedan… ja någonsin, så det ska bli oerhört skönt att få se lite snö! Över en meter har jag hört!

Funderar på att åka Orsa Grönklitt Ski Marathon också, men eftersom jag bara åkt skidor en enda gång denna säsong (i Nove Mestos tunga banor) kan det nog bli lite tugnt… hehe.

Ha en trevlig helg, framför tv:n, eller i spåret samt, lycka till i Otepää, (och i Östersund!).

En kommentar till ”Frånvarande”

Tips: Ta med mobilt bredband om du har möjlighet och vill ut på internet. Ex. tele2 funkar alldeles utmärkt däruppe. (Har testat själv där nu i veckan som gått).

hälsn.
/MS

Inlagd: 2008-02-08, 17:14
Skriven av: Micke Ståhl

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values