Kroppsfixeringsintervju med Kalla i Expressen

I dagens Expressen har man lagt ut en intervju med Charlotte Kalla där hon får svara på frågor om kroppsideal m.m. Artikeln börjar bra med att Charlotte är lack på att dagens kroppsideal är så skeva och gör att många inte vågar se ut som dom vill, vilket i sin tur kan leda till att folk slutar att idrotta för att det inte passar in på idealen. Därefter börjar reportern ställa frågor om vad hon inte är nöjd med med sin kropp osv, vilket går helt emot hela idén till artikeln, tycker jag. Sjukt klantigt. Det är ju bättre att visa upp en tjej som är hur grym som helst på att skita i idealen och låta henne visa det fullt ut istället för att publicera saker som framställer henne som lite utseendefixerad ändå!

Charlotte är ju bland det coolaste vi har, och ska få vara det framöver också! Jag tror för övrigt att hon kommer krossa i morgon.

Well well, läs artikeln själva och fundera.

Etiketter: