24 juli 2007, av Oskar

Intervju med Björn Lind i VK

lind.jpg

För två veckor sedan publicerade Västerbottens-Kuriren en intervju med Björn Lind där han berättar att han inför nästa säsong lagt ner allt vad jippon heter och satsar istället fullt ut på träning: ”Förra året blev inte alls vad jag tänkt mig. Jag hann inte med att träna som jag ville, nu tackar jag nej till det mesta som stör träningsupplägget.” Det låter sjukt bra. Hellre en Lind i spåret än hundra jippon med Lind!

Läs hela intervjun på vk.se.

En kommentar till ”Intervju med Björn Lind i VK”

Hej Björn!
jag diggar dej på sprint…
synd att du blev dålig på sprinten i år..
men då du liks åkte så ägde du spåret..!
tur att vintern är lång så får man se dej mer på tv!!!!
kram maggi

Inlagd: 2007-11-09, 18:31
Skriven av: Magdalena Eliasson

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values