Mer covid

Jag borde såklart skriva nåt slags inför-inlägg så här nära OS men jag är inte riktigt där än. Kanske bara är jag men det är nån slags coronapsykos som belägrat min längdhjärna. Jag har fortfarande inte riktigt köpt tanken på att det kommer bli ett OS. Nu blir det väl så men jag går mest runt och tänker på vilka svenska åkare som kommer bli smittade och smitta andra.

Idag kom det rapporter om att viruset letats sig in i norska ledarstaben. Med tanke på hur lätt det smittar tror jag oddsen är låga på att nån åkare har fått det. På Flashback ryktas det om att det även är svenska fall på gång så även här på Skidpepp. De där ryktena på fb är väl tyvärr tillräckligt ofta sanna så ikväll har vi kanske första bekräftade svenska fallet också vem vet.

Sen. Är det nåt land som kan ordna en ”säker” bubbla så lär det väl vara Kina. Så längden och de andra individuella idrotterna kan säkert genomföras hyfsat stabilt. Tror det blir värre för hockeylagen och dylika idrotter.

Väntar nån dag till sen ska jag börja peppa.