Val di Fiemme – Sprint

Nu är det bara upploppet på touren kvar. Imorgon lördag ska det sprintas i klassisk stil i Val di Fiemme och diskussioner om det loppet tar vi i den här tråden.. Svahn känns väl som en given huvudfavorit. En som måste lyckas bättre än i förra sprinten är ju Ebba såklart. Ska hon ha en chans att göra något sista dagen kan hon inte tappa för mycket imorgon. Nu har ju en del åkare åkt hem så vägen ligger väl öppen för att åtminstone klara av att vara bland de 30 bästa i prologen. Förra gången var hon väl 32:a om jag inte minns helt tokigt så oddsen känns väl rätt bra med lite bättre form och lågland.

Kan Frida överprestera igen och nå en final så har hon säkert ett bra utgångsläge inför klättringen på söndag. Vi får väl se hur det går i dagens tävlingar först.

Skulle kännas skönt om Sundling får till en bra tävling. Hittills har det ju bara varit skit för hennes del, vänder det nu kanske. På herrsidan så står väl hoppet till Oskar Svensson. Han verkar vara i hyfsad form och kanske kanske kan han knipa en finalplats, känns som att herrarna skulle behöva det.

Här ser ni banprofilen.

Etiketter: