Tävlingarna innan Tour de Ski

Ok, eftersom det kom upp som ett önskemål var det fler som gärna såg ett nytt allmänt vc-inlägg kring vad som händer efter Ruka.

Jag måste personligen säga att det känns urtrist att de nordiska länderna inte kommer till Davos och Dresden. Jag förstår såklart att man är orolig men jag trodde verkligen utövarna skulle kunna hålla sig i sina bubblor och inte behöva exponeras av så många människor utanför, men det kanske är önsketänkande från min sida.

Som det ser ut nu ser det väl otroligt mörkt ut inför Touren men jag hoppas innerligt att man löser det på något vis för säsongen kan bara inte ta slut precis när den har börjat. Eller, jag hade varit lite mer nöjd om jag hade fått se Maja och Linn stå på benen hela vägen i Ruka, se vad de gått för, men nu står jag här med lång näsa och vill bara ha mer, mer, meeeer!!

Så vad tror ni, blir det någon tour? Blir det ens ett VM?