657 kommentarer senare

_MG_1849
Detta hände under SM

Kollen kom och passerade. SM likaså. Och vad gjorde jag? Inte tittade jag på tävlingarna inte.

Jag vet vad ni tänker, det är skamligt! Ska detta vara Sveriges främsta skidblogg?

Och ja, jag är den första att hålla med.

Därför måste jag nog ta en ordentlig funderare över Skidpepps framtid. För tillfället består denna blogg utav 95% fantastiska entusiaster som diskuterar, problematiserar och hänger sig till världens bästa idrott. De andra 5 procenten består av mina sällan publicerade inlägg som ibland håller en skaplig nivå men allt för ofta bara blir en rätt grå massa av tråkiga ord staplade på varandra.

Borde Skidpepp göras om till ett regelrätt forum istället? Eller bara läggas ner? Eller finns det kanske någon annan entusiastisk bloggare som borde ta över detta skepp?

Ja, jag vet inte. Det enda jag är säker på är att jag inte längre är lika intresserad av längdskidåkning som jag var för ett antal år sedan. Exakt vad det beror på vet jag inte men jag är rätt trött på hur FIS kört denna sport åt en riktning jag inte gillar. Jag är trött på Norges dominans, eller rättare sagt många andra länders enorma tapp. Jag är trött på dessa masstarter.

Men det kanske inte bara är FIS fel. Det kanske också beror på att jag är rejält insyltad i min orienteringsklubb Centrum OK. Det kan också bero på att jag numera är en rätt så hängiven långfärdsskridskoåkare och är insyltad även i min skridskoförening. ETC, vad vet jag.

Till sist. I natt drömde jag att jag träffade Charlotte Kalla. Vi hängde runt i någon fiktiv stad och inte en enda gång under drömmen fanns där några skidor inblandade. Kanske säger en del om mitt intresse, vad vet jag.