SVT! Jag saknar uppvärmningen och bättre bevakning i den mixade zonen!!

En av höjdpunkterna under bland annat VM i Val di Fiemme var dels Uppvärmningen, webbsändningen som startade en halvtimme innan de vanliga sändningarna. Jag ÄLSKADE DESSA. Man hamnade i sådan underbar glad stämning inför loppen. Varje dag.

Sen så hade man ju mkt bättre bevakning nere i mixade zonen med en eller två personer på plats hela tiden. Nu i Falun är det bara stackars Moa som får göra några sporadiska inslag då och då. Alltså det är hemma-VM och man slänger ner en rätt så oerfaren reporter att göra dessa intervjuer, jag förstår inte hur man tänkt? Jag kan tycka att det behövs någon som är rejält kunnig för att det ska bli bra.

Sen är VM-magasinet rätt så mossigt. Men det har jag redan gnällt över redan i ett annat inlägg. Allt är så tafatt.

En bra grej är att Fredriksson är ute where the action is, det är bra, mkt bra. Men jämför man med Val di Fiemme-VM så tycker jag man fick en mkt bättre bild av hela mästerskapet när större delen av sändningarna gjordes nere i mixade zonen.

Ni som har NRK, hur gör dom?