Strulig svenskfinal med Krogh äntligen på banan

foto från officiella instagram-kontot för VM

Äntlingen fick Krogh åka skidor och då visade han att han är bland de allra bästa sprintåkarna med distanspotential. Northug var inte dålig han heller…

Det var en mäktig tempohöjning Petter styrde upp på sin första sträcka, därefter förvaltade Krogh det väl och det var ju egentligen bara Calle Halfvarsson som kunde matcha. Tyvärr hade Teodor Peterson inte formen att hålla ifrån resten av klungan på sin sträcka och sen lite senare när Petuchov krockade med en utgående Peterson och staven gick av, ja då var det inte mycket att göra.

Åh så himla gulligt av Petuchov som kom fram till Peterson mitt under intervjun och bad om ursäkt. Stort.

Jag hoppas att detta var ett bra intervallpass för Calle inför kommande tävlingar, som Teodor säger. Heja heja!

Men alltså det är som om en förbannelse vilar över Calle, är det inte han själv som strular till det är det någon annan som strular till det för hans lagkamrat. Det är galet! Men men, som vi sagt många gånger tidigare, NU ÄR DET VÄL ÄNDÅ SLUT MED STRULET?!