Richardsson och Haag fortfarande krassliga

Under helgen fick vi erfara att Daniel Richardsson dras med snuva och Anna Haag har problem med luftrören. Detta drygt en vecka innan det är dags för vad som förmodligen är deras viktigaste lopp: stafetterna.

Att svenskar blir sjuka inför ett mästerskap är inget nytt, snarare en naturlag. Frågan är bara när och om dessa två blir kvitt problemen. Till helgens skiathlon är det nog bara att sluta hoppas. Däremot kanske de hinner vakna till liv till de individuella loppen på tisdag och onsdag. Men att de två ska få till några framskjutna placeringar då är inget vi kan hoppas på, speciellt eftersom ingen av de hållit pall-nivå i vinter. Däremot är det som sagt väldigt viktigt att vi har dessa två startklara till stafetten. Visst, vi har reserver, men ju fler friska desto bättre!!