Touren är slut

Calle fortsätter att rada upp fjärdeplaceringar men helt ärligt kan jag tycka att när det gäller Tour de Ski är det bara förstaplatsen som gäller. Tror nog vår evige fjärdeplatsare tänker så också. Starkt ändå av Northug att hålla undan för Belov och Calle.

Norge fick åter igen hundra pallplaceringar, med andra ord är allt i sin ordning.

I Skandinaviska cupen visade svenskarna riktigt usel form vilket förhoppningsvis är ett gott tecken inför VM (de är nedtränade). Eller så är det ett jävla dåligt tecken. Å andra sidan tänkte jag skippa Sotji-OS förra året eftersom svenskarna verkade vara så långt ifrån form och att det nog bara skulle bli en plågsam vecka framför Viasat, men istället vände de skutan och levererade som aldrig förr. Så den som lever får se!

På lördag och söndag drar cirkusen vidare till Otepää. Jag antar att man presenterar vilka som ska åka nu under dagen, alternativt i morgon. Stay tuned.