Bra svenskdag!

Det var en riktig downer att herrarna inte fick köra den klassiska repan Cortina-Toblach idag, en av de roligaste etapperna under touren anser jag. Men samtidigt var det intressant att se herrarna köra samma typ av bana som damerna alltid brukar köra.

Tänker att i och med att båda herrar och damer i skogsslingan i år borde man väl kunna slänga ut även damerna i sträckan Cortina-Toblach? Men kanske en start närmare mål?

Hur som helst, helt ok spänning i dagens lopp trots avsaknaden av C-T-banan. Jag trodde faktiskt att Sundby skulle göra något mäktigt ryck i slutet med det kom aldrig. Sen var ju bildproducenten en clown som missade Petters ryck till slut. Alltså vi får se en miljon slowmotionfilmer på tätkvartetten hela tiden, men vi får inte se avgörandet. Blekt!

Nu måste jag springa iväg på bio, men fan va kul att Emma Wikén (och Anna Haag) åkte så bra idag! Heja!