Stina Stina Sti-i-na!

OK nu såg jag knappt damloppet eftersom sajten stängdes ner igen. Fick sitta i chat-support med webbhotellet istället för att kolla på loppet…

Men jag såg upploppet! Sjukt starkt av Stina Nilsson och så klart även Bjørgen. Sjukt stark kvinna! Idag trodde jag verkligen att Johaug skulle gå ikapp men hon hade ju inte en chans! Istället blev det Weng som knep andraplatsen efter att ha åkt riktigt offensivt tillsammans med Johaug.

Sen kom STINA NILSSON! Hon ba: Kowalczyk who? och sen stack hon. Så härligt kaxigt och respektlöst av denna yngling! Lovin’ it!

Sen mkt starkt av Emma Wikén också som åkte upp sig från 32:a plats till sjunde!! Och Anna Haag får också mycket väl godkänt med sina bakhala skidor. Tolva idag efter att ha gått ut som 27:a. I rena åktider hade Stina fjärde bästa tid, Wikén femte och Haag åttonde!

Maria Rydqvist tappar tre placeringar vilket var rätt så väntat då hon är mycket bättre i fri stil. Sara Lindborg däremot hade jag hoppats mer på. Visst, hon plockade en hel del placeringar men jag trodde det skulle bli fler. Gick ut som 45:a och i mål 33.