OS är över

Det blev inga fler medaljer till svenskarna idag. Eller jo, till hockeykillarna, men inte på skidstadion. Istället tog Ryssland en mäktig trippel vilket jag måste säga var rätt kul! Jag unnar verkligen Legkov guldet också, han verkar vara en riktigt kul kille som länge har haft stolpe ut i mästerskap. Grattis Sasha!

Än gladare blev jag när man såg hur himla lycklig han var när han, alldeles för tidigt, klev upp på pallen under blomsterceremonin. Äkta stor glädje!

Det var också väldigt roligt att Anders Södergren skidade så pass bra idag. Min syster anser att om loppet hade gått i individuell start, ja då hade Löken vunnit. Jag håller nog inte med, Legkov såg för stark ut idag, speciellt med tanke på att han spurtade ner både Vylegzhanin och Chernusov. Jag menar, Vylle är ju typ den enda personen som klämt Northug i en spurt. Sundby hade också varit en stark kandidat också. Och självfallet Cologna som sluppit skidbrott om han inte hade behövt ha massa statister omkring sig i 40 km..

Men nu var det inte individuell start. Och inte blir det sådan nästa år i Falun heller. Trist.

Hur som helst, Johan Olsson krigade på helt OK, så även Daniel Richardsson så klart.

En annan sak att fundera över: under alla lopp, bortsett från Halfvarssons magsjukspökande insats i sprinten, fick Northug däng av alla svenskar som kom till start. Det skulle man nog inte tro innan OS drog igång.

Jag var till och med osäker om jag skulle bry mig om Sotji över huvud taget eftersom svenskarnas form såg ut att vara så kass den här vintern. Herregud vad fel jag hade!!! Jag skulle ha tippat c:a 0-2 medaljer totalt. Istället blev det.. 11? 12? Jag har tappat räkningen..

Nu ska jag smälta det här och försöka återgå till vardagen. Hur ska ni hantera post-OS-depressionen?

Cirkusen drar ju vidare till Lahtis redan till nästa helg. Jag måste säga, är det inte lite väl tätt inpå OS? Jaja..

Tack Sveriges landslag och serviceapparat för att ni varit så fantastiskt grymma!!!