Legkov och Vylegzhanin ut, Olsson in!

legkov
Legkov skakar tass med Richardsson efter sveriges vallamiss i under 15km klassiskt i Kollen-VM

Ryssarna Legkov och Vylegzhanin har bestämt sig för att hoppa 15 km klassiskt. Man kan ju undra om det är deras beslut eller Välbes, eller kanske Putins? Legkov vann ju för någon vecka sedan när man körde 15 km klassiskt i Toblach!! Alltså detta OS är verkligen överraskningarnas OS.

Samtidigt som vi får reda på att ryska storfavoriterna inte ställer upp gläds vi åt att Johan Olsson tänker starta. Enligt rapporter är han svinstark men enligt honom själv är formen sjukt usel. Allt är som vanligt med andra ord.

Olsson får svenskt sällskap genom Marcus Hellner, Daniel Richardsson och Lars Nelson som alla skulle kunna bli topp 10 eller varför inte topp 5 om de har dagen. Speciellt nu när Northug är ur slag och ryssarna inte ställer upp.