Sverige + mästerskap = sjukdomar?

En dag innan OS-invigningen möts vi av den smått ohärliga nyheten om att flera i landslaget har blivit magsjuka. Fan. Well, bättre med magsjuka än förkylning kan man ju tycka, fast samtidigt finns det ju en risk att man blir riktigt svag och att återhämtningsperioden blir lång. Igår fick vi reda på att Calle Halfvarsson blivit dålig. De som blivit dåliga nu är Ida Ingemarsdotter, Hanna Eriksson och Simon Persson.

Men enligt Grip verkar det inte vara helt åt skogen:

Både Hanna och Ida har haft känningar men är igång och rör på sig och tränar igen. Sen får vi avvakta inkubationstiden som är 48 timmar. Simon Persson har däremot insjuknat i magsjuka och han är kvar i Davos.

Gripen tror att Calle blir bra till på fredag då nästa plan till Sotji går. Det låter ju skönt med tanke på att han nog är tilltänkt att köra skiatlonen på söndag! Men hinner komma tillbaka i fullt slag? Tveksamt!

Well, nu håller vi tummarna för att det är lindriga åkommor!!

Etiketter: