Angående Skidpepp-tipset

Nu är det som ni märkt äntligen dags för vc-premiär samt Skidpepp-tipset!

Som ni märkt finns inget total-tips ute än men eftersom vi är så sena har vi bestämt att det kommer lite senare under nästa vecka och har deadline innan nästa vc-helg. Jag tror inte det gör så mycket.. eller hur?

Vad är Skidpepp-tipset?
Jo, Skidpepp-tipset är en tips-tävling som pågår under hela skidsäsongen så passa på att haka på redan nu i början. Tipset görs i samarbete med WorldofXC.com.

Vad kan man vinna?
Så vida vi inte får in en sponsor är det bara äran som ligger i potten. Känner du till någon som vill bjuda på lite priser så säg till!

Nytt för i år?
Det lutar åt att vi kommer göra en förändring i årets tips. Nämligen det att om man glömmer tippa en tävling så ligger föregående tips kvar till det nya loppet. Så tippar du Jönsson, Hattestad, Peterson som etta, tvåa och trea i ett lopp som går på lördagen och om du glömmer tippa söndagens lopp hamnar dessa i nästa dags tips. Synd för dig om det är en femmil! Men kanske bra i vissa andra fall. Men som sagt, det är inte helt klart så vi återkommer om det.

Etiketter: