Per Forsberg blir Viasats kommentator i OS

Under de senaste dagarna har jag gått runt och oroats över att Viasats sändningar kommer bli helt värdelösa bland annat pga att man inte har Hård och Blomman som kommentatorer. Jag tänkte att lösningen kunde bli avstängt ljud på TV:n och sedan Radiosportens ljud. Men, nu kanske jag slipper den varianten i och med att man (enligt Ludvig Holmberg) knutit till sig Per Forsberg som speaker!

Ni som är orienterare eller någon gång varit på ett större orienteringsarrangemang känner förmodligen till speakerrösten Forsberg eftersom han ofta är huvud-speaker på O-ringen, 25-manna och 10-mila samt andra större elittävlingar. Han driver även podcasten Radio O-ringen som är ett måste för orienteringsintresserade. Han brukar vara ordentligt påläst samt väldigt engagerad när han jobbar som speaker så det kanske ändå kan bli Viasats ljud ändå i vinter!